Hoofdsponsors
Preferred partners
Mede mogelijk gemaakt door
De D&S - PKS Dutch Masters Shortboard wordt georganiseerd door de Ronde Tafel in Schiedam, die je vast nog kent van de Lipdub in september 2012. Net als toen, willen we nu opnieuw de stad op z'n kop zetten en vooral weer positief in het nieuws brengen.
Het parcours van de wedstrijd is ronduit spectaculair: aan de voet van de hoogste molen ter wereld in het smalle water van de Schiedamse Buitenhaven. Nooit eerder werd een officiële shortboardcompetitie gehouden in zo’n stedelijke omgeving.
Met je neus op de actie! Koop één van de tien V.I.P.-ligplaatsen aan de steiger van de Nolet Distillery en geniet van een eersteklas uitzicht op de wedstrijd, vanuit je eigen bootje. Mail naar info@schiedam2014.nl voor meer informatie over deze exclusieve aanbieding.
Koop een badeendje en maak kans op prachtige prijzen tijdens de Badeendjesrace! Je steunt dan tegelijk een fantastisch goed doel: de bouw van een educatieve kindermolen in Schiedam. De eendjes zijn vanaf half mei verkrijgbaar voor 2 euro per stuk op diverse plaatsen in de stad.
C.H.J. LAMERS,
BURGEMEESTER SCHIEDAM

“Door de geschiedenis te combineren met een moderne sport, straalt de Dutch Masters Shortboard Schiedam uit waar onze stad voor staat: het beste van onze historische waardes gecombineerd met de kracht van nu. Dat de Ronde Tafel een evenement met uitstraling kan organiseren hebben zij met de lipdub wel bewezen.”

De D&S - PKS Dutch Masters Shortboard Schiedam wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Schiedam en een aantal betrokken sponsors en partners.

Hoofdsponsors     
D&S Groep   PKS Group
 Preferred partners
   
Gemeente Schiedam   Maasboulevardfeest
Sponsors    
Jobe.nl   BAM
Irado   Sander Versluys
Vink & Evag   esens design
Mede mogelijk gemaakt door
   
Van Loenen   Imtrans
J2tv   Kraanverhuurd Boekestijn
PVDM   Burito
Gemeenschapsfonds Schiedam   Valerie Events
Novotel   Fun-key events
VTC   Vlaams Broodhuys
Fyffes   Sterretje
 Partners    
Centrum management   ontdek schiedam
Samenwerkende serviceclubs Schiedam   IWWF