Hoofdsponsors
Preferred partners
Mede mogelijk gemaakt door
De D&S - PKS Dutch Masters Shortboard wordt georganiseerd door de Ronde Tafel in Schiedam, die je vast nog kent van de Lipdub in september 2012. Net als toen, willen we nu opnieuw de stad op z'n kop zetten en vooral weer positief in het nieuws brengen.
Het parcours van de wedstrijd is ronduit spectaculair: aan de voet van de hoogste molen ter wereld in het smalle water van de Schiedamse Buitenhaven. Nooit eerder werd een officiële shortboardcompetitie gehouden in zo’n stedelijke omgeving.
Met je neus op de actie! Koop één van de tien V.I.P.-ligplaatsen aan de steiger van de Nolet Distillery en geniet van een eersteklas uitzicht op de wedstrijd, vanuit je eigen bootje. Mail naar info@schiedam2014.nl voor meer informatie over deze exclusieve aanbieding.
Koop een badeendje en maak kans op prachtige prijzen tijdens de Badeendjesrace! Je steunt dan tegelijk een fantastisch goed doel: de bouw van een educatieve kindermolen in Schiedam. De eendjes zijn vanaf half mei verkrijgbaar voor 2 euro per stuk op diverse plaatsen in de stad.
C.H.J. LAMERS,
BURGEMEESTER SCHIEDAM

“Door de geschiedenis te combineren met een moderne sport, straalt de Dutch Masters Shortboard Schiedam uit waar onze stad voor staat: het beste van onze historische waardes gecombineerd met de kracht van nu. Dat de Ronde Tafel een evenement met uitstraling kan organiseren hebben zij met de lipdub wel bewezen.”

Programma
De D&S - PKS Dutch Masters Shortboard Schiedam op zaterdag 12 juli 2014 staat garant voor veel spektakel op het water van de Buitenhaven. Niet alleen komen de beste shortboarders ter wereld in actie voor een officiële wedstrijd op de kalender van de International Waterski & Wakeboard Federation, maar je krijgt ook spetterende demonstraties voorgeschoteld! Zo komt er een stuntteam in actie en laten we je kennismaken met flyboarden.

09.00 - 12.00   Kwalificaties
12.00 - 13.00   Officiële openingsceremonie
Watersportdemonstraties
13.00 - 15.00   Halve finale
15.00 - 15.30   Watersportdemonstraties
15.30 - 16.00   Badeendjesrace
16.00 - 17.00   Finale
17.30   Huldiging winnaars (terrein Maasboulevardfeest)
     


FOTO: JACKY JONGENELEN